marți, 17 august 2010

Informatii oferite de facilitatori

Informatii oferite de facilitatori

e-mail-uri
21 iunie 2010 
Mesaj de bun venit!
Bine ati venit la cursul de formare Tinerii impotriva violentei! Va multumim foarte mult pentru interesul dvs. pentru problematica prevenirii si combaterii violentei in scoala. 
Cursul debuteaza cu o saptamana de activitati online pe platforma noastra de invatare http://training.ise.ro.  I
Cu drag, Magda Balica facilitator Institutul de Stiinte ale Educatiei
21 iunie 2010
Bine aţi venit la cursul <b>Brasov - grupa 3</b> .Ați fost înscris la acest curs, astfel aveți acces la toate resursele lui online, puteți da testul de verificare, iar în caz de succes veți primi diploma de certificare.
25 iunie 2010
Dragi participanti la cursul Tinerii impotriva violentei!Gasiti in acest mesaje cateva informatii organizatorice importante ce tin de cursul nostru. Pentru Brasov  programul de formare incepe luni, 28.06.2010, la ora 9,00 - cazare la Hotel "Capitol"  ( B-dul Eroilor, nr. 19 ), cursurile se vor tine la  C.C. D. Brasov ( str. Iuliu Maniu, nr. 52 ).Pentru dosarul personal, fiecare participant la formare trebuie sa aduca urmatoarele documente:- adeverinta de la unitatea in care profeseaza care sa certifice ca se incadreaza in prevederile articolului 33 din Legea nr. 128/1997 privind statutul personalului didactic;- copie diploma studii;- copie buletin;- copie certificat nastere (daca numele s-a schimbat, comparativ cu cel de pe diploma de studii);- copie certificat casatorie (daca numele s-a schimbat, comparativ cu cel de pe diploma de studii).  
Daca aveti nelamuri, nu ezitati sa ne contactati!Cu drag,Magda Balica
20 iulie 2010
Iata ca ne apropiem de finalul cursului nostru! in aceasta saptamana vom continua comunicarea noastra in cadrul a 5 forumuri, unul dintre acestea fiind optional: 1. Drept la replica 2. LISTA INDICATORILOR DE BAZA ÎN DOMENIUL VIOLENTEI SCOLARE (optional) 3. Resurse pentru monitorizarea violentei scolare 4. Valorificarea datelor colectate 5. Premiul de excelentaGasiti atasat acestui mesaj si ghidul de invatare pentru aceasta saptamana. De asemenea, la rubrica RESURSE de pe platforma puteti gasi unitatea de lectura pentru aceasta saptamana, dar si alte resurse utile.Felicitari tuturor celor care au reusit sa mentina un ritm constant de contributie la formurile de discutie din saptamanile trecute! 
Pana atunci, va dorim in continuare o calatorie de invatare cat mai placuta!Daca aveti orice intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa le adresati pe forumul Intreaba Facilitatorii!Ne vedem online!Cu drag,Magda
30 iulie 2010 
Saptamana aceasta se incheie oficial cursul nostru. In acelasi timp, incepe o luna dedicata recuperarilor activitatilor restante, dar si elaborarii variantei finale a portofoliului pe care o vom posta pana la 30 august pe forumul special denumit : GALERIA PORTOFOLIILOR DE INVATARE. Va multumim pentru participarea dvs. la acest curs si speram ca si pentru dvs., ca si pentru noi, facilitatorii, sa fi fost o calatorie de invatare inedita si iteresanta.Va asteptam in continuare pe site pentru recuperarea activitatilor restante si pentru impartasirea reflectiilor finale.Ne vedem in continuare online!Cu drag,Magda
30 iulie 2010
Pentru pregatirea dosarului de evaluare a cursului Tinerii impotriva violentei la CNFP am completat tabelul atasat si am verificat documentele din dosarele personale. Am marea rugaminte sa verificati si dvs. corectitudinea datelor dumneavoastra.
 Va multumim mult pentru ajutor si va uram o vacanta placuta (si nu uitati cu totul de sarcinile de pe platforma)!Cu prietenie,Ciprian F.
17 august 2010 .O mare bucurie pentru mine sa descopar ca multi dintre colegii nostri au reusit deja sa recupereze o buna parte dintre activitatile restante. O si mai mare bucurie a fost sa citesc deja cateva dintre protofoliile finale postate in GALERIA PORTOFOLIILOR DE INVATARE - un spatiu al inspiratiei si creativitatii. Cum mai sunt doar 10 zile pana pe 27 august, atunci cand se va incheia perioada de recuperari si de elaborare a portofoliillor finale, echipa noastra de facilitatori va sta la dispozitie pentru orice nelamurire sau intrebare. Nu ezitati sa adresati intrebarile dvs. pe forumul Intreaba Facilitatorii sau sa ne contactati pe e-mail sau telefon in cazul in care doriti sa va consultati cu cineva.Abia asteptam sa ne bucuram de ideile si reflectiile dvs. din portofoliul final! Multa inspiratie si speram sa ne vedem cu bine la finalul acestei calatorii!
Cu drag, Magda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu